Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

”Kaikki suuret muutokset saavat alkunsa yksittäisistä teoista

Toiminnassamme keskeisiä teemoja ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys, joita pyrimme jatkuvasti edistämään. Kaikilla asiakkaillamme on vaihtoehto tehdä perinteisen, yleissähköä käyttävän sähkösopimuksen sijasta ympäristöystävällisempi, vihreä sähkösopimus. Kaikki sähkösopimuksemme ovatkin saatavilla joko hiilineutraalina tai Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemana EKOenergiana.

”Vastuullisuus koskee muutakin kuin tapaa, jolla sähköä tuotetaan 

Mielestämme vastuullisuuden täytyy koskea muutakin kuin tapaa, jolla sähköä tuotetaan. Hiilineutraalius ja fossiilivapaus on hyvä alku, ja haluamme osaltamme edistää sekä niitä, että muita tavoitteita kohti yhteistä matkaamme kohti parempaa tulevaisuutta jokaiselle. Asiakkaanamme olet mukana tukemassa Suomen luonnon monimuotoisuuden säilymistä myös tulevia sukupolvia varten. Toimimme myös esimerkiksi Pidä Saaristo Siistinä Ry:n tukiyrityksenä ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan yhteistyökumppaniverkostojamme tahojen kanssa, jotka jakavat visiomme paremmasta huomisesta.

”Kunnianhimoisena tavoitteenamme on tehdä koko Suomen kotitalouksien sähkönkulutuksesta fossiilitonta ja ympäristöystävällistä

Tiedämme, että vastuullisesti toimiminen ei ole helppoa. Vaihtoehtoja on loputtomasti ja oman toiminnan merkitys voi tuntua vähäiseltä, mutta kaikki suuret muutokset saavat kuitenkin alkunsa yksittäisistä teoista. Me uskomme siihen, että jokainen pystyy omalla esimerkillään edistämään vastuullisuuden sanomaa. Ympäristöystävällisenä sähköyhtiönä haluamme omalta osaltamme osallistua tähän haasteeseen. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on tehdä koko Suomen kotitalousten sähkönkulutuksesta fossiilitonta ja ympäristöystävällistä. Meidän asiakkaanamme olet osana tätä kehitystä!

Ilmastotavoitteemme

Vihreän siirtymän suunnannäyttäjä

Tavoitteenamme on olla vihreän siirtymän edelläkävijä sekä suunnannäyttäjä. Olemme sitoutuneita liikkumaan yhdessä kohti fossiilivapaata tulevaisuutta.

Aalto Energia vuonna 2025

Hiilineutraalien sähkösopimusten osuus yli 50 %

Vuonna 2025 mennessä tavoittelemme sitä, että hiilineutraalien sähkösopimusten osuus kaikista sopimuksista ylittäisi 50%.

Arvomaailmamme

Läpinäkyvä, auttavainen sekä asiantunteva

Uskomme siihen, että paras asiakaspalvelu on avuliasta ja asiantuntevaa, ja perustuu läpinäkyvyyteen. Haluamme olla aidosti vastuullinen ja ympäristöystävällinen sähköyhtiö.

Aalto Energiasta PSS Ry:n kannatusyritys

Pidä Saaristo Siistinä ry tekee työtä puhtaiden rantojen ja vesistöjen puolesta.

Lue lisää Pidä Saaristo Siistinä Ry:n toiminnasta