Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

Sähkösopimus ja muutto - Mitä tulee ottaa huomioon

Meiltä saat sähkösopimuksen helposti, minne ikinä muutatkin Suomessa. Muuton lähestyessä sähköt voidaan saada uuteen osoitteeseen lyhyelläkin varoitusajalla.

Muuttaessa uuteen asuntoon vanha sähkösopimus purkautuu muuttoilmoituksen myötä automaattisesti. Huomioithan, että vanha sopimus ei siirry uuteen asuntoon, vaan muuttoa varten on aina tehtävä uusi sähkösopimus.

Jos sinulla on määräaikainen sopimus, jossa on sopimuskautta vielä jäljellä, tämän saa myös irtisanoa muuton yhteydessä. Jos kuitenkin haluat pitää vanhan sopimuksesi voimassa, olemalla yhteydessä asiakaspalveluun, saat sopimuksen kätevästi siirrettyä uuteen osoitteeseen.

Voit tehdä uuteen kotiisi sähkösopimuksen jopa kolme kuukautta ennen muuttoa. Suosittelemme olemaan ajoissa, mutta jos sähköasioiden hoito jää viime tinkaan, ei hätää.

 

Sähköt päälle samana päivänä

Sähköt saa uuteen asuntoon päälle 24h varoitusajalla. Jos tarvitset sähköt jo samana päivänä, tämäkin usein onnistuu. 

Otathan huomioon, että samalle päivälle tehdystä sähkösopimuksesta veloitamme 20 euron suuruisen palvelumaksun. Lisäksi verkkoyhtiö saattaa periä samalle tai seuraavalle päivälle tehdystä kytkennästä kytkentämaksun oman hinnaston mukaan, joka lisätään ilmoittamamme palvelumaksun päälle. Suosittelemme aina olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme mikäli tarvitset sähköt päälle samana päivänä, niin pyritään löytämään kustannustehokas ratkaisu.

Asiakaspalvelumme puhelinnumero: 09 2312 1000 

Asiakaspalvelumme aukioloajat: Ma-To 9-16, Pe 9-15

Muuttajan vinkit

Uuteen asuntoon aina uusi sopimus

Sähkösopimukset ovat aina asuntokohtaisia, eli muuton yhteydessä tehdään aina uusi sopimus.

Määräaikainen sopimus 

Muutto on peruste määräaikaisen sopimuksen päättymiselle. Voit tehdä siis täysin uuden sopimuksen uuteen asuntoon.

Uusi sähkösopimus 24h sisällä

Sähköt on mahdollista kytkeä uuteen asuntoon jo samalle päivälle. Huomioithan, että pikamuutosta veloitamme 20 euron lisämaksun. 

Aalto Energia tekee yhteistyötä Muuttovelhot.fi:n kanssa

MuuttoVelhoilta saat monipuoliset muuttopalvelut kaiken kokoisiin muuttoihin. Toteutamme kotimuutot, yritysmuutot,asunnon tyhjennykset, sekä muutot paikkakunnalta toiselle luotettavasti jo yli 30 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Saat meiltä kaiken, mitä muuttoosi tarvitset aina muuttoautosta ja muuttolaatikoista täyden palvelun muuttoihin. Voit tilata myös muuttotarvikkeet (teipit, laatikot, pakkauspaperit jne.) kätevästi muuttopäivään valmistautuessasi.

Saat vuokrata ilmaiseksi muuttolaatikot yhdeksi viikoksi kun muutat MuuttoVelhojen avulla